Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /storage/content/16/171016/matsmarin.se/public_html/libraries/loader.php on line 663 Mats Marin - Suzuki DF 300 APX

Suzuki DF 300 APX

Suzuki DF 300 APX


  • Pris: 277 900

Suzuki 300 hk - V6 - DOHC 24V - 4028cc - Insprutning - Lean Burn - 4 takt - Elstart - Reglagebox - Lång rigg - 274 kg

 

Fullpackad med Suzukis beprövade teknologi
Denna kraftfulla V6:a uppvisar Suzukis avancerade teknik med överlägsen prestanda från kompakta och lätta motorer. DF 300 har högpresterande egenskaper som dubbla överliggande kamaxlar (DOHC), fyra ventiler per cylinder och multi point elektronisk bränsleinsprutning. Där finns också 55° V-block design och förskjuten drivaxel, vilket bidrar till DF 300 anmärkningsvärda kompakta konstruktion.

Slimmad, effektiv och långlivad design
Den smala 55° V-block designen med framskjutet motorblock och tvåstegs reduktionsväxel gör DF300 till en kompakt och slimmad motor. Vi har utvecklat ett nytt växelhus till DF300 som är extremt slimmat och är hydrodynamiskt effektiv med ett lågt vattenmotstånd. Detta leder till ökad prestanda.

Långa avstämda insugningsrör
Ett sätt att öka en motors prestanda är att se till att motorns lufttillförsel är så jämn och effektiv som möjligt. Därför har DF300 långa avstämda insugningsrör, specialdesignade för så effektiv lufttillförsel som möjligt.

Stort luftintag med vattenseparator
Det stora luftintaget bidrar till att maximera motorns luftintag. Ökat luftflöde ger bättre, framför allt på låg- och mellanregistret, vridmoment. Detta i sin tur ger motorn ett brett effektregister. Motorns luftintag har även en vattenseparator för att skydda motorn från vattenskador.

Förvandla kraft till snabbhet
Suzukis V6:or använder sig av en låg utväxling för att kunna driva större propellrar. Kombinationen av stor propeller och låg utväxling ger rikligt med vridmoment, effektiv acceleration och fantastisk toppfart.

Hållbarhet både inne och ute
DF300 uppvisar en hel rad egenskaper, som hjälper till med att skydda motorn
mot elementen. Suzukis skyddande Anti-Corrosion Finish är speciellt framtaget för att skydda de yttre aluminiumdelarna, som ständigt utsätts för kontakt med saltvatten. Dubbla uttag för färskvattenspolning gör motorspolningen så lätt som möjligt. Andra egenskaper, som stärker DF300:ns hållbarhet, är smidda kolvar som har behandlats med Alumite för att förbättra värmemotståndet,
hartsöverdragna kolvkjolar till förbättrat motstånd mot slitage, sänkt friktion samt en vattenkyld spänningsregulator i motorns elektriska system.

Självjusterande kamaxelkedja
Suzukis självjusterande kamaxelkedja finns med på alla modeller i det här segmentet. Kedjan ligger i oljebad och förfogar över en automatisk hydraulisk spännare som ser till att den alltid är korrekt inställd och därmed underhållsfri i drift.

Suzuki Precision Control
Suzuki Precision Control är ett drive-by-wire-reglage och kopplingssystem som utgör en del av DF300-systemet. Avancerad datorstyrd teknologi ger systemet exakt reglagekontroll och ögonblicklig, bestämd växling som ger föraren förtroende, särskilt i lågt varvtal och under manöver i trångt utrymme.

Datorstyrning
betyder att du har kontroll utan den friktion och det motstånd som ofta upplevs
i samband med mekanisk kabelstyrning. En avancerad instrumentbräda ger dig
enkel tillgång till styrningen, medan inbyggda system skyddar motor och drev mot
skada genom handhavandefel. Systemet kan konfigureras med enkel, dubbel eller trippelstyrning och tillåter även dubbla förarplatser. Design och enkel kabelföring gör att den är lätt att installera och anpassa, vilket reducerar tiden som krävs för uppsättning och fininställning. Suzuki Precision Control omfattar dessutom övervakningsinstrument, som kombinerar traditionell analog indikering med digitala indikatorer, och därigenom ger föraren omfattande upplysning.

Förpackningen innehåller
DF 300
Elektroniska reglage och instrument
Rostfri Propeller
Svensk Manual


Garanti
7 års garanti på Suzuki utombordsmotorer. Det innebär att du kan vända dig till vilken auktoriserad Suzuki återförsäljare eller verkstad som passar dig. Att äga en motor med Suzuki 7 års garanti innebär att du får tillgång till servicemeddelanden, åtgärder, information eller goodwill som du inte kan få nytta av på annat sätt. Suzuki 7 åriga garanti innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund. Många yrkesanvändare såsom t.ex. fiskeguider och ribcharterföretag, väljer Suzuki utombordare på grund av driftsäkerheten och prestandan.

Intresserad?

Är du intresserad av den här? Fyll i detta formulär så kontaktar vi dej sedan.
Namn
Invalid Input

Epost(*)
Invalid Input

Telefon
Invalid Input

Spamskydd(*)
Spamskydd
Invalid Input

Fler begagnade båtar

Alla begagnade båtar ›
Gå till toppen