Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /storage/content/16/171016/matsmarin.se/public_html/libraries/loader.php on line 663 Mats Marin - Suzuki DF 150 TGL

Suzuki DF 150 TGL


  • Pris: 162 900

Suzuki 150 hk - 2867cc - Insprutning - 4 takt - Elstart - Elektroniska reglage - SMIS Instrument - Trolling mode - Lång rigg 20" - 215 kg

Största slagvolym och samtidigt lätta DF150 visar Suzukis förmåga att leverera kraft i toppklass i kompakta modeller. Vrid nyckeln och släpp loss enorma 2867 cm3 – de största motorerna i klassen 4-cyl. radmotor. Men trots att sådan enorm slagvolym bidrar till en häpnadsväckande acceleration, så är motorerna varken större eller tyngre jämfört med andra. Tvärtom! Suzukis ingenjörer har tagit fram starka men kompakta och lätta motorer.

Effektivt kompakt
En motor behöver inte vara en jätte för att vara effektiv och stark. Här är modellen som bevisar det. DF 150 har en rak fyrcylindrig motor med framskjuten vevaxel. Motorblocket är därigenom framflyttat och ger en bättre tyngdpunktsbalansering på akterspegeln. Motorns styrka och utväxlingen hos den kraftfulla slutväxeln ger dig en massiv acceleration och en högvarvsprestanda som får dig att häpna.

Förvandla kraft till snabbhet
Suzukis 4-cyl. radmotorer använder sig av en låg utväxling för att kunna driva större propellrar. Kombinationen av stor propeller och låg utväxling ger rikligt med vridmoment, effektiv acceleration och fantastisk toppfart

Utrustning som ökar prestanda
Suzukis 4-cyl. radmotorer är kraftfulla och pålitliga tack vare teknologi i toppklass som är optimerad för hög prestationsförmåga. DF 150 förfogar över Suzukis multi-point elektroniska bränsleinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med fyra ventiler per cylinder, ett avstämt och vattenkylt insugningsrör 
Suzukis beprövade förskjutna drivaxel och tvåstegs kamaxeldrivning. DF150 bjuder dessutom på variabla insugningsrör. 

En hel skeppslast med utrustning
Utomordentliga egenskaper som vevaxel av gjutjärn i ett stycke, datorstyrd bränsleinsprutning och omsorgsfull hänsyn till varje detalj säkerställer att din Suzuki ger beständig prestanda vid nästan vilken fart, temperatur och lufttryck som helst. Vi gör körandet enkelt, så du kan koncentrera dig på att njuta.

Självjusterande kamaxelkedja
Suzukis självjusterande kamaxelkedja finns med på alla modeller i det här segmentet. Kedjan ligger i oljebad och förfogar över en automatisk hydraulisk spännare som ser till att den alltid är korrekt inställd och därmed underhållsfri i drift.

Häftig acceleration
En slutlig utväxling på 2,50:1 tillåter användande av en stor propeller för den perfekta kombinationen av acceleration och fart. Du kan också lita på rikligt med vridmoment med kraftfull slutlig utväxling. Så snart de är i gång, ger dig denna motor otrolig prestanda i många timmar.

Lätt att underhålla
DF150 har den unika batteri-isolatorn som känner av vilket av båtens batterier som behöver laddas. Säkringsboxen är placerad så att du enkelt kan byta säkringar och reläer. Dessutom är modellen utrustad med tiltbegränsare och två anslutningar för sötvattenspolning.

Förpackningen innehåller
DF 150
Reglagebox / sidomonterat eller toppmonterat
Varvräknare analog 80mm / vita eller svarta
Tilt instrument analog 52mm / vita eller svarta
Elektrisk kabelanslutning till batteri, reglagebox och instrument
Rostfri Propeller
Verktygsats
Svensk Manual

Intresserad?

Är du intresserad av den här? Fyll i detta formulär så kontaktar vi dej sedan.
Namn
Invalid Input

Epost(*)
Invalid Input

Telefon
Invalid Input

Spamskydd(*)
Spamskydd
Invalid Input

Fler begagnade båtar

Alla begagnade båtar ›
Gå till toppen