Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /storage/content/16/171016/matsmarin.se/public_html/libraries/loader.php on line 663 Mats Marin - Suzuki DF 115 ATL

Suzuki DF 115 ATL


  • Pris: 128 900

Suzuki 115 hk - 2044cc - Insprutning - 4 takt - Elstart - Reglagebox - Lång rigg - 182 kg

Effektivt kompakt
En motor behöver inte vara en jätte för att vara effektiv och stark. Här är modellen som bevisar det. DF 115 har en rak fyrcylindrig motor med framskjuten vevaxel. Motorblocket är därigenom framflyttat och ger en bättre tyngdpunktsbalansering på akterspegeln. Motorns styrka och utväxlingen hos den kraftfulla slutväxeln ger dig en massiv acceleration och en högvarvsprestanda som får dig att häpna.

Lean Burn kontrollsystem
För att dra så mycket nytta som möjligt av varje droppe bränsle utvecklade Suzukis ingenjörer det så kallade LeanBurn systemet, som låter motorn arbeta med en magrare eller en tunnare bränsleblandning. Systemet kontrollerar luft/bränsle blandningen genom att förutsäga bränslebehovet med ledning av driftförhållanden. Systemet ger fördel över ett brett arbetsområde med tydliga bränsle besparingar från lågvarv till marschfart.

O2 sensor
O2 sensorn feedback control system hållaer avgas utsläpp renare och stabilare. Genom att kontrollera bränsle luftblandning optimeras bränsleförbrukningen vid alla varvtal.

Förvandla kraft till snabbhet
Suzukis 4-cyl. radmotorer använder sig av en låg utväxling för att kunna driva större propellrar. Kombinationen av stor propeller och låg utväxling ger rikligt med vridmoment, effektiv acceleration och fantastisk toppfart

Utrustning som ökar prestanda
Suzukis 4-cyl. radmotorer är kraftfulla och pålitliga tack vare teknologi i toppklass som är optimerad för hög prestationsförmåga. DF 115 förfogar över Suzukis multi-point elektroniska bränsleinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med fyra ventiler per cylinder, ett avstämt och vattenkylt insugningsrör. Suzukis beprövade förskjutna drivaxel och tvåstegs kamaxeldrivning.

En hel skeppslast med utrustning
Utomordentliga egenskaper som vevaxel av gjutjärn i ett stycke, 4-2-1-avgasrör, utprovat i tävlingar, datorstyrd bränsleinsprutning och omsorgsfull hänsyn till varje detalj säkerställer att din Suzuki ger beständig prestanda vid nästan vilken fart, temperatur och lufttryck som helst. Vi gör körandet enkelt, så du kan koncentrera dig på att njuta.

Häftig acceleration
En slutlig utväxling på 2,59:1 tillåter användande av en stor propeller för den perfekta kombinationen av acceleration och fart. Du kan också lita på rikligt med vridmoment med kraftfull slutlig utväxling. Så snart de är i gång, ger dig denna motor otrolig prestanda i många timmar.

Förpackningen innehåller
DF 115
Reglagebox / sidomonterat eller toppmonterat
Varvräknare analog 80mm / vita eller svarta
Tilt instrument analog 52mm / vita eller svarta
Elektrisk kabelanslutning till batteri, reglagebox och instrument
Propeller
Verktygsats
Svensk Manual


Garanti
7 års garanti på Suzuki utombordsmotorer. Det innebär att du kan vända dig till vilken auktoriserad Suzuki återförsäljare eller verkstad som passar dig. Att äga en motor med Suzuki 7 års garanti innebär att du får tillgång till servicemeddelanden, åtgärder, information eller goodwill som du inte kan få nytta av på annat sätt. Suzuki 7 åriga garanti innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund. Många yrkesanvändare såsom t.ex. fiskeguider och ribcharterföretag, väljer Suzuki utombordare på grund av driftsäkerheten och prestandan.

 

Intresserad?

Är du intresserad av den här? Fyll i detta formulär så kontaktar vi dej sedan.
Namn
Invalid Input

Epost(*)
Invalid Input

Telefon
Invalid Input

Spamskydd(*)
Spamskydd
Invalid Input

Fler begagnade båtar

Alla begagnade båtar ›
Gå till toppen