Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /storage/content/16/171016/matsmarin.se/public_html/libraries/loader.php on line 663 Mats Marin - Suzuki DF 90 ATL

Suzuki DF 90 ATL


  • Pris: 106 400

Suzuki 90 hk - Lean Burn - Insprutning - 4 takt - Elstart - Reglagebox - Lång rigg - 155 kg

 

Kompakt
Suzukis ingenjörer är kända för att ha konstruerat några av de mest kompakta fyrtaktarna i sina respektive klasser. Med denna nya generation fyrtaktare började de om och designade varje del och varje komponent från början. Därmed drog de nytta av den kunskap och de tekniska framsteg som har tillkommit under det sista årtiondet och skapade ändå lättare, än mer kompakta utombordare.

Drivaxeln
Suzuki var pionjärer när de först använde förskjuten drivaxel. Det gör inte bara hela motorn mindre utan flyttar också tyngdpunkten längre framåt, vilket leder till bättre balans. Den nya drivaxeln medför även bättre prestanda och balans samt ger mindre vibrationer.

Lean Burn kontrollsystem
För att dra så mycket nytta som möjligt av varje droppe bränsle utvecklade Suzukis ingenjörer det så kallade LeanBurn systemet, som låter motorn arbeta med en magrare eller en tunnare bränsleblandning. Systemet kontrollerar luft/bränsle blandningen genom att förutsäga bränslebehovet med ledning av driftförhållanden. Systemet ger fördel över ett brett arbetsområde med tydliga bränsle besparingar från lågvarv till marschfart.

Växelhuset
Den nya designen på växelhuset reducerar vattenmotståndet med hela 36%, vilket gynnar både förbrukning och prestanda. I detta nya växelhus har även själva växlingen blivit mycket mjuk och smidig.

Suzuki Easy Start snabbstartsystem
Med Suzukis Easy Start System, snabbstarten, vrider du bara nyckeln och släpper. Startmotorn tar hand om resten och förblir i gång tills utombordsmotorn startar. Mjukare och bättre start med Easy Start System ger dig bättre förbränning och bränsleekonomi.

Mekaniskt effektiv design
Suzukis ingenjörer har tagit fram konstruktioner för att begränsa mekaniska förluster som en väg till förbättrad effekt. En speciellt utvecklad oljepump ger större mekanisk effektivitet, vilket tillåter oljan att flyta genom smörjningssystemet med mindre motstånd. Detta i samband med förminskad mekanisk förlust i andra delar av motorn medverkar till bättre bränsleekonomi.

Självjusterande kamaxelkedja
Suzukis självjusterande kamaxelkedja finns med på alla modeller i det här segmentet. Kedjan ligger i oljebad och förfogar över en automatisk hydraulisk spännare som ser till
att den alltid är korrekt inställd och därmed underhållsfri i drift.

Tiltbegränsare
Denna nya generation fyrtaktare är utrustade med ett system som begränsar riggvinkeln och förhindrar att båten skadas vid upptippning av motorn. Systemet omfattar en riggvinkelsensor som är tiltbegränsare
och trimsändare i ett. Den använder sig av en begränsare som konstant känner av motorns riggvinkel. Det gör att motorerna kan användas på nästan vilken båttyp som helst.

Förpackningen innehåller
DF 90
Reglagebox / sidomonterat eller toppmonterat
Varvräknare analog 80mm / vita eller svarta
Tilt instrument analog 52mm / vita eller svarta
Elektrisk kabelanslutning till batteri, reglagebox och instrument
Propeller
Verktygsats
Svensk Manual


Garanti
7 års garanti på Suzuki utombordsmotorer. Det innebär att du kan vända dig till vilken auktoriserad Suzuki återförsäljare eller verkstad som passar dig. Att äga en motor med Suzuki 7 års garanti innebär att du får tillgång till servicemeddelanden, åtgärder, information eller goodwill som du inte kan få nytta av på annat sätt. Suzuki 7 åriga garanti innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund. Många yrkesanvändare såsom t.ex. fiskeguider och ribcharterföretag, väljer Suzuki utombordare på grund av driftsäkerheten och prestandan.

Intresserad?

Är du intresserad av den här? Fyll i detta formulär så kontaktar vi dej sedan.
Namn
Invalid Input

Epost(*)
Invalid Input

Telefon
Invalid Input

Spamskydd(*)
Spamskydd
Invalid Input

Fler begagnade båtar

Alla begagnade båtar ›
Gå till toppen