Suzuki DF 50 ATL - KAMPANJPRIS


  • Pris: 61 900

Suzuki 50 hk - Lean Burn - Insprutning - 4 takt - Elstart - Reglagebox - Multifunktionsinstrument - Lång rigg - 104 kg


Öka glädjen ombord med den nya generationen fyrtaktare. DF 50 använder Suzukis ”Lean Burn”teknologi för magrare bränsleblandning, en ny teknik som radikalt minskar bränsleförbrukningen och ökar prestandan. Tillsammans med den kompakta konstruktionen och låga vikten är DF 50 idealisk för många olika båttyper.

 

Kompakt
Suzukis ingenjörer är kända för att ha konstruerat några av de mest kompakta fyrtaktarna i sina respektive klasser. Med denna nya generation fyrtaktare började de om och designade varje del och varje komponent från början. Därmed drog de nytta av den kunskap och de tekniska framsteg som har tillkommit under det sista årtiondet och skapade ändå lättare, än mer kompakta utombordare.

Lean Burn kontrollsystem
För att dra så mycket nytta som möjligt av varje droppe bränsle utvecklade Suzukis ingenjörer det så kallade LeanBurn systemet, som låter motorn arbeta med en magrare eller en tunnare bränsleblandning. Systemet kontrollerar luft/bränsle blandningen genom att förutsäga bränslebehovet med ledning av driftförhållanden. Systemet ger fördel över ett brett arbetsområde med tydliga bränsle besparingar från lågvarv till marschfart.

Suzuki Easy Start snabbstartsystem
Med Suzukis Easy Start System, snabbstarten, vrider du bara nyckeln och släpper. Startmotorn tar hand om resten och förblir i gång tills utombordsmotorn startar. Mjukare och bättre start med Easy Start System ger dig bättre förbränning och bränsleekonomi.

Mekaniskt effektiv design
Suzukis ingenjörer har tagit fram konstruktioner för att begränsa mekaniska förluster som en väg till förbättrad effekt. En speciellt utvecklad oljepump ger större mekanisk effektivitet, vilket tillåter oljan att flyta genom smörjningssystemet med mindre motstånd. Detta i samband med förminskad mekanisk förlust i andra delar av motorn medverkar till bättre bränsleekonomi.

Självjusterande kamaxelkedja
Suzukis självjusterande kamaxelkedja finns med på alla modeller i det här segmentet. Kedjan ligger i oljebad och förfogar över en automatisk hydraulisk spännare som ser till
att den alltid är korrekt inställd och därmed underhållsfri i drift.

Förpackningen innehåller
DF 50
Reglagebox / sidomonterat eller toppmonterat
Suzuki Multifunktionsinstrument
Elektrisk kabelanslutning till batteri, reglagebox och instrument
Propeller
Verktygsats
Svensk Manual


Garanti
7 års garanti på Suzuki utombordsmotorer. Det innebär att du kan vända dig till vilken auktoriserad Suzuki återförsäljare eller verkstad som passar dig. Att äga en motor med Suzuki 7 års garanti innebär att du får tillgång till servicemeddelanden, åtgärder, information eller goodwill som du inte kan få nytta av på annat sätt. Suzuki 7 åriga garanti innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund. Många yrkesanvändare såsom t.ex. fiskeguider och ribcharterföretag, väljer Suzuki utombordare på grund av driftsäkerheten och prestandan.

Intresserad?

Är du intresserad av den här? Fyll i detta formulär så kontaktar vi dej sedan.
Namn
Invalid Input

Epost(*)
Invalid Input

Telefon
Invalid Input

Fler begagnade båtar

Alla begagnade båtar ›
Gå till toppen