Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /storage/content/16/171016/matsmarin.se/public_html/libraries/loader.php on line 663 Mats Marin - Suzuki DF 25 ES

Suzuki DF 25 ES


  • Pris: 33 000

Suzuki 25 hk - 4 takt - Rorkult - Elektrisk & Manuell start - Kort rigg - 73 kg

 

Suzuki DF 25

DF25 är en riktig lättviktare med sina 73 kg och kompakta design och modellen är utrustad med flera användarvänliga egenskaper. Starten blir enklare med hjälp av CDI-tändningen och växelreglaget är placerat på framsida av motorn som gör det enklare att nå. DF25 ES med elektrisk start och rorkult styrning gör båtlivet enkelt. Startknappen sitter lätt tillgänglig på rorkulten. Med följande batterikablar ansluts till ett startbatteri. Motorn laddar med 15A.

V-twin

Motorn är en 25 hk V-twin med två ventiler per cylinder. Den avger minimalt med vibrationer tack vare den 70°-gradiga V-vinkeln, som också bidrar till modellens kompakta form. Positioneringen av V-twin
motorn gör att tyngdpunkten kommer längre fram mot akterspegeln, vilket gör det enklare att tilta motorn. Det underlättar mycket då man tiltar motorn för hand.


Smidig service

Oljekontroll eller oljebyte är ingen match på DF25. Både oljesticka och oljefilter är placerade så att du inte behöver lyfta av sidokåporna. DF25 har också en inbyggd vattenseparator som avlägsnar eventuellt vatten som tränger in i bränslesystemet.

Förpackningen innehåller

DF 25 ES
Elektrisk anslutning till batteri
Bränsletank 25L med slang
Propeller
Verktygsats
Svensk Manual

Garanti

7 års garanti på Suzuki utombordsmotorer. Vår nya garanti innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund. Många yrkesanvändare såsom t.ex. fiskeguider och ribcharterföretag, väljer Suzuki utombordare på grund av driftsäkerheten och prestandan.

Intresserad?

Är du intresserad av den här? Fyll i detta formulär så kontaktar vi dej sedan.
Namn
Invalid Input

Epost(*)
Invalid Input

Telefon
Invalid Input

Spamskydd(*)
Spamskydd
Invalid Input

Fler begagnade båtar

Alla begagnade båtar ›
Gå till toppen